Yritystulkin hinnasto

Hinnoittelu perustuu kunnan/yrityspalveluyksikön toimialueen asukaslukuun. Esim. alle 10 000 asukkaan toimialueelle suomenkielinen ohjelmistolisenssi maksaa noin 2 900 €/12kk.  Lyhin sopimuskausi on 24 kuukautta, jonka jälkeen sopimus jatkuu 12 kuukauden jaksoissa.

Företagstolken -ruotsinkielinen Yritystulkki

Hinta perustuu kieliryhmien väestömäärään, pyydä erillinen tarjous.

BusinessPilot -englanninkielinen Yritystulkki

Englanniksi on käännetty aloittavan yrittäjän liiketoimintasuunnitelma-työkirja, liiketoimintasuunnitelman täyttöohjeet,  taloussuunnitelma, yrityksen ostaminen ja luvanvaraiset elinkeinot. Hinnoittelu perustuu toimialueen asukaslukuun esim.  alle 50 000 asukkaan toimialueelle, ohjelmistolisenssi n. 450 €/vuosi. Liiketoimintasuunnitelma ja taloussuunnitelma ovat yhteneväisiä suomenkielisen materiaalin kanssa, joka helpottaa yritysneuvojaa sekä asiakasta.

Venäjänkielinen Yritystulkki

Venäjäksi on käännetty aloittavan yrittäjän liiketoimintasuunnitelma, liiketoimintasuunnitelman täyttöohjeet ja talousssuunnitelma.  Venäjänkielinen ohjelmistolisenssi esim. alle 100 000 asukkaan toimialueelle n. 1000  €/vuosi.

Yritystulkin käyttö konsultoinnissa

Yritystulkin käyttö konsultoinnissa tarkoittaa aineiston käyttöä maksullisessa asiakasneuvonnassa. Tällöin konsultti on velvollinen maksamaan käyttöoikeusmaksua. Yhteistyöyritykset ovat liiketalouden konsulttiyrityksia ja tilitoimistoja. Konsulttiyrityksille on tarjolla 3 tuotetta.

  1. Yritystulkin kunnan/kehitysyhtiön valmiin aineiston käyttö konsultoinnissa. Ohjelmistolisenssimaksu 1-2 maakunnan alueella 530 €/12kk, koko maa 1060 €/12kk.
  2. Laskentaohjelmapaketti.  Omat laskentaohjelmat personoituina asiakkaan logoilla ja nimillä. Ohjelmistolisenssimaksu 1 236 €/12kk.
  3. Oma Yritystulkki, sisältää oman Yritystulkki -sivuston laskentaohjelmineen ja työkirjoineen yrityksenne logoilla ja väreillä. Neuvonta-aineiston tiedot ovat valtakunnallisia. Ohjelmistolisenssimaksu n. 2 300 €/12kk.

Muutostyöhinnasto

Tavanomainen aineiston tietojen ja asiakkaan yhteystietojen ylläpito sisältyy vuosittaiseen käyttöoikeus- ja ylläpitomaksuun. Asiakkaasta johtuvat ulkoasumuutokset teettävät lisätyöstä, josta veloitamme seuraavan hinnaston mukaisesti.

SUORITE HINTA alv 0%
Logon vaihtaminen Yritystulkki sivustolle 0 €
Kansien/logojen vaihto työkirjoihin 290 €
Logojen/nimien vaihtaminen työkirjoihin ja laskentaohjelmiin 490 €
Kaikki Uusiksi -paketti. Koko ulkoasun graafinen suunnittelu sekä vaihtaminen. 760 €


Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Oikeudet muutoksiin pidetään.