Yritystulkki

Yritystulkista löytyy yrittämiseen liittyvä perustieto. Yritystulkki soveltuu aloittavalle ja toimivalle yrittäjälle sekä opetuskäyttöön mm. yrittäjän ammattitutkintoa ja starttirahaa varten.

Yritystoiminnan perusasiat ovat samat yrityksen toimialasta riippumatta. Yritystulkista löytyvät oppaat, työkirjat ja laskentaohjelmat yrityksen suunnitteluun, rahoitukseen, perustamiseen sekä talouden ja markkinoinnin suunnitteluun. Lisäksi Yritystulkki sisältää kattavan lomakkeiston yrittäjän arjen avuksi.

Yritystulkki tehdään kunta, kaupunki tai kehittämisyhtiökohtaisesti ja sen tietoja päivitetään jatkuvasti. Yritystulkki on käännetty kokonaisuudessa myös ruotsin kielelle sekä suunnitteluaineistoa englanniksi ja venäjäksi. Yritystulkki on käytössä yli sadassa yritystoiminnan kehittämisorganisaatiossa ympäri Suomen.

Esittelyvideo Yritystulkista

Yritysesittely JDC Kehitys Oy

JDC Kehitys Oy (ex. Jadelcons Oy 2006 - 2020) on vuonna 2006 perustettu perheyritys. JDC on lyhenne sanoista Järvinen Development Company. Olemme keskittyneet palvelemaan yritysneuvonta- ja yrityskoulutusorganisaatioita tuottamalla tietoa ja laskentaohjelmia suomen, ruotsin, englannin ja venäjän kielillä.

Palvelutuotantomme perustuu omaan ammattitaitoomme, jota täydennetään käyttämällä apuna verkostoomme kuuluvia eri alojen asiantuntijoita. Meillä on kokemusta useilta eri toimialoilta mm. rakennusteollisuus, konepajateollisuus, yritysneuvonta sekä yritysrahoitus. Yrittäjäkokemusta on karttunut jo vuodesta 1988, jolloin työllistimme yli 30 työntekijää.

JDC:n toiminta-ajatus

JDC Kehityksen toiminta-ajatuksena on toimia luotettavana yritysneuvonnan asiantuntijana tuottaen ajan tasalla olevaa ohjelmistoa aloittaville ja toimiville yrityksille.

JDC:n arvot

Toimintamme perustuu seuraaviin arvoihin

  • henkilökohtainen ja joustava palvelu
  • oikeudenmukainen hinnoittelu
  • luotettavuus ja tasapuolisuus